KASTAMONU CİDE İLÇE MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

2019 2020 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI SONA ERDİ LGS SINAVI YARIN

2019 2020 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI SONA ERDİ  LGS SINAVI YARIN

          Değerli  yöneticilerimiz, öğretmenlerimiz, öğrencilerimiz, velilerimiz;

          2019 2020 eğitim öğretim yılına yüz yüze eğitim ve ara tatillerle devam ederken  hepimizin bildiği gibi dünyayı etkisi altına alan CORONA virüs  tehdidinden dolayı 23 Mart 2020 tarihinden itibaren ilk defa hep birlikte   uzaktan eğitim uygulamasını yürüterek 19 Haziran itibariyle bu öğretim yılını tamamlamış bulunmaktayız. Öğrencilerimiz ilk defa elektronik ortamda karne alacaklar. Bunun da ayrı bir duygu hali olduğunu düşünmekteyim. Bu süreçte öğrencilerimizin en iyi şekilde eğitimlerini devam ettirebilmek adına vefa cefa sabır azim ve üstün gayret göstererek dönemi verimli ve sorunsuz olarak neticelendiren kıymetli yöneticilerimize, öğretmenlerimize, öğrencilerimize, velilerimize katkı sunan tüm paydalarımıza gönülden teşekkür ediyorum. Yaz tatilinin öğretmenlerimiz ve öğrencilerimiz için  sağlıklı, mutlu, huzurlu, dinlenerek, eğlenerek ve öğrenerek geçirecekleri bir tatil olmasını  temenni ediyorum.

          LGS YARIN (20 Haziran 2020 saat: 09:30) En yarım saat önce okulda ol.

         20 Haziran 2020 Cumartesi günü LGS'na 8. Sınıf öğrencilerimiz ve 27-28 Haziran 2020 günleri YKS'na 12 sınıf öğrencilerimiz katılacaklardır. Hiç şüphesiz öğrencilerimiz bu sınavlar için hazırlıklarını tamamladılar. Kıymetli öğrencilerimizin  bu akşam itibariyle uykularını alarak sınavlara zinde ve rahat girmelerini tavsiye ediyorum. Bu sınav sonucunda kazanmak vardır. Kesinlikle bu sınavın kaybedeni olmayacaktır. Çalışmalarınız bundan sonraki hayatınızda ve eğitiminizde donanımınız olacak, mutlaka yeri ve zamanı geldiğinde yararı görülecektir. LGS sınavı sonucunda öğrencilerimizin bir kısmı  yüzdelik durumuna göre liselere yerleşecekler, diğerleri de adrese dayalı olarak her hangi bir lisede eğitimlerini devam ettireceklerdir. Sınava giren girmeyen, yüksek, orta, az puan alan  tüm öğrencilerimiz başarı durumlarına göre  eğitimlerine devam edebileceklerdir. Hiçbir öğrencimizin ve velimizin endişeye kapılmasına gerek yoktur. Kıymetli öğrencilerimiz bu bilinçle sınavlara girilmeli, gerekli azim ve gayret göstererek yapabildiğiniz kadar soru çözülmeli, netice ne olursa olsun güzel günlerimizin olacağını düşünmeli, strese asla mahal verilmemeli, velilerimiz de bu bilinçle çocukları desteklemeli, yarın en geç saat 09:00 da sınav binasına ulaşmalarını ve onların rahat bir şekilde sınava girmelerini sağlamalıdır.

              Bu vesile ile LGS ve YKS'na girecek öğrencilerimize de kolaylıklar ve başarılar diliyorum. Özellikle uzaktan eğitim sürecinde büyük özveri ve fedakarlık göstererek başarı hikayeleri yazan, öğrencilerimizi sınavlara hazırlayan  cefakar öğretmenlerime bil hassa teşekkür ediyor, eğitim paydaşlarımızın her birine ayrı ayrı saygı ve sevgilerimi sunuyor, selamlarımı gönderiyorum.     

               

                                                                                                                                                                                            Nail ÖZARSLAN

                                                                                                                                                                                         İlçe Milli Eğitim Müdürü      

Kasaba Mah. Hükümet Sk.Hükümet Binası Kat2 37600 CİDE/KASTAMONU - 03668661005

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.